Cursussen

SEPTEMBER – DECEMBER

In september starten we met een cursus van 14 lessen. Als er een beginners 1 groep start, dan hebben zij de keuze om dit op te splitsen in 2x 7 lessen. Je kunt dan in deze 7 lessen bekijken of Salsa/Bachata/Merengue dansen echt iets voor jou is.

JANUARI – MAART

Halverwege januari start er weer een cursus blok van 10 lessen. Het is altijd afhankelijk van het niveau, en wat doorstroomt welke niveau’s er gegeven worden.

APRIL – JUNI

Halverwege april start er weer een cursus blok van 10 lessen. Hierbij geldt hetzelfde dat het altijd afhankelijk is van de cursisten op welk niveau er les gegeven wordt.

OVERIGE INFORMATIE

Alle lessen worden op dit moment alleen op vrijdag gegeven. De indelingen van de tijden zijn als volgt:

19:00 – 20:00 uur: Beginners 1A

20:00 – 21:00 uur: Beginners 1B

21:00 – 22:00 uur: Beginners 2

Vrij dansen/oefenen: 22:00 – 00:00 uur

(Tijden kunnen altijd iets afwijken i.v.m. het openen van de bar, want die draaien we namelijk zelf )

Download hier het inschrijfformulier noc-dec 2019

Voorwaarden en regels

We hebben een aantal regels binnen de dansschool;

  • Zorg dat je altijd iets eerder bent dan de starttijd. Zeker als je nog van kleding of schoenen wil wisselen.

  • Mis je een les i.v.m. vakantie of ziekte dan kun je bij de 1e les een kwartier eerder komen (wel aangeven) De overige lessen kunnen een uur van een niveau lager meedraaien. Het is dan wel niet dezelfde stof, maar je leert altijd en komt er weer goed in.

  • Voor alle mannen/leiders geldt; Niveau’s lager dan je lesniveau kun je altijd mee dansen. Kost je niets extra behalve tijd. Het helpt je goed met herhalen en uiteindelijk wordt je vooral hierdoor een betere danser. Hiervoor hebben we een helpers groepsapp zodat je kunt aangeven of je komt. Ook als je een cursus of cursussen hebt gevolgd en niet meer besluit een vervolgcursus te doen, kun je altijd je geleerde lesmateriaal blijven dansen.

  • Filmen en video’s: Tijdens de lessen kan er af en toe een foto of video gemaakt worden voor het promoten van de dansschool. Wij zullen altijd ons best doen om zoveel mogelijk iedereen van de achterkant, of zo onbekend mogelijk te filmen e.d. Wil je zelf een foto of video opnemen? Dan kan, maar alleen tijdens het samen dansen op muziek. Niet tijdens uitleg van het lesmateriaal.

  • Voor al het overige gaan wij er vanuit dat iedereen netjes is opgevoed met normen en waarden 😉 Lief zijn en respect hebben voor elkaar, persoonlijke hygiëne, niet achter de bar komen, van elkaars spullen afblijven, nou ja.. je snapt het wel.

  • Belangrijkste regel; PLEZIER HEBBEN!