Informatie

Vrijdag 4 september 2020 – Nieuwe cursussen (Numansdorp)

Dinsdag 22 september 2020 – Nieuwe cursussen (Hoogvliet)

Op aanvraag – Privélessen

Nog niet eerder gedanst? Een hele nieuwe cursus start in september. Hoe vroeger in het jaar, des te makkelijker om in te stromen via bootcamps/privélessen/small groep lessen. Deze lessen worden op de website, Facebook en Instagram bekend gemaakt.

KOSTEN

Juli
4 lessen

34
 • Go to imp
 • Go to int
September
7 lessen

60
 • Beginners 1A
 • Beginners 1B
September
12 lessen Hoogvliet
14 lessen Numansdorp
115
 • Improvers
 • Intermediate

STRIPPENKAART

Kun je niet elke week lessen in het blok? En zou je liever per losse les betalen? Dat kan met deze strippenkaart. Deze is geldig voor 5 lessen en kost €50,-

PRIVÉLESSEN / WORKSHOP

Voor privélessen of een workshop kunt u altijd contact opnemen via telefoon of email.

LOCATIE?

Roerdompsingel 4, Numansdorp

Horsweg 10, Hoogvliet

†††


Overige informatie:

Alle lessen worden op dit moment alleen op vrijdag gegeven. De indelingen van de tijden zijn op dit moment: SEPTEMBER

Numansdorp:

19:00 – 20:00 uur: Beginners 1

20:00 – 21:00 uur: Improvers

21:15 – 22:15 uur: Intermediate

Vrij dansen/oefenen: 22:15 – 01:00 uur

Hoogvliet:

19:30 – 20:30 uur: Beginners

20:30 – 21:30 uur: Instromers

Bootcamp:

Via bootcamps kun je instromen bij onze dansschool als er geen ruimte is qua uren om een nieuwe beginnersgroep te starten. De bootcamps zijn ook goed om door te boosten naar een ander niveau binnen de dansschool. Daarnaast zijn ze ook fijn voor de mensen die niet elke vrijdag kunnen komen of die hun skills willen opfrissen.

Voorwaarden en regels

We hebben een aantal regels binnen de dansschool;

 • Zorg dat je altijd iets eerder bent dan de starttijd. Zeker als je nog van kleding of schoenen wil wisselen. (Kleedkamers op dit moment gesloten i.v.m. Covid-19)
 • Was je handen goed met zeep thuis, tussendoor en als je weer thuis bent.
 • Mis je een les i.v.m. vakantie of ziekte dan kun je bij de 1e les een kwartier eerder komen (wel aangeven) De overige lessen kunnen een uur van een niveau lager meedraaien. Het is dan wel niet dezelfde stof, maar je leert altijd en je komt er weer goed in.
 • Voor alle mannen/leiders geldt; Niveau’s lager dan je lesniveau kun je altijd mee dansen. Kost je niets extra behalve tijd. Het helpt je goed met herhalen en uiteindelijk wordt je vooral hierdoor een betere danser. Hiervoor hebben we een helpers groepsapp zodat je kunt aangeven of je komt. Ook als je een cursus of cursussen hebt gevolgd en niet meer besluit een vervolgcursus te doen, kun je altijd je geleerde lesmateriaal blijven dansen.
 • Filmen en video’s: Tijdens de lessen kan er af en toe een foto of video gemaakt worden voor het promoten van de dansschool. Wij zullen altijd ons best doen om zoveel mogelijk iedereen van de achterkant, of zo onbekend mogelijk te filmen e.d. Wil je zelf een foto of video opnemen? Dan kan, maar alleen tijdens het samen dansen op muziek. Niet tijdens uitleg van het lesmateriaal.
 • Voor al het overige gaan wij er vanuit dat iedereen netjes is opgevoed met normen en waarden 😉 Lief zijn en respect hebben voor elkaar, persoonlijke hygiëne, niet achter de bar komen, van elkaars spullen afblijven, nou ja.. je snapt het wel.
 • Belangrijkste regel; PLEZIER HEBBEN!

KVK: 78066816

BTW-ID: NL003281411B91