Lessen / Cursussen

PRIVÉLESSEN

Vanwege de corona crisis hebben we de pagina´s waar de normale cursussen op staan even weggehaald. In deze periode moeten we creatief zijn en andere oplossingen bedenken.

We hebben speciaal voor deze periode een aanbieding gemaakt voor privélessen.

€35,- per uur per stel/per persoon

De les wordt bij jou thuis gegeven door 1 instructeur, en we waarborgen wel de 1,5 meter afstand.

Mocht je interesse hebben kun je via het tabblad contact je gegevens invullen of direct contact opnemen via telefoon 0648215555

GROEPSLES BUITEN

Op 15 mei zijn we gestart met een nieuwe setup. We dansen hierbij allen 1,5 meter uit elkaar.

Per les is er maximaal ruimte voor 15 dames en 10 heren. Dus 25 totaal.

Stellen uit hetzelfde huishouden mogen wel samen dansen.

Op dit moment zijn er geen buiten lessen gepland. Wij verwachten een versoepeling per 1 juli om binnen te kunnen gaan dansen.

AANPASSING VANAF 1 JULI (ONDER VOORBEHOUD)

Via een organisatie genaamd; Dansondernemers Nederland, waarbij veel dansondernemers zich inmiddels hebben aangesloten, is er een protocol gemaakt en ingediend bij de regering.

Dit is de laatste communicatie via deze organisatie:

Goed nieuws voor de danssector!

Vandaag is het Basisprotocol Dans officieel vastgesteld. Dit betekent dat het protocol ingezet kan worden om een veilige openstelling van de danssector mogelijk te maken. We zijn erg blij dat het protocol is vastgesteld al betekent dit nog niet dat we per direct onze dansstudio’s weer kunnen openen. De regering beslist in de week voor 1 juli of de dansscholen weer open mogen. In dit artikel lees je waar je het protocol kunt vinden en hoe je je kunt voorbereiden voor als je weer open mag.

Regels versoepeld.

Zoals je misschien hebt gelezen is ons gevraagd om de eerste versie van het protocol aan te passen aan de nieuwe versoepelde regelgeving. In de huidige versie is geen maximum meer opgenomen voor het aantal toegestane dansers per vierkante meter. Daarentegen mag de dansdocent zelf een lesplan maken hoe de 1.5 meter afstand te waarborgen tijdens het dansen. Ook staat er een link naar het ventilatie beleid in het protocol, daar vind je onder meer de RIVM richtlijnen ten aanzien van goed ventileren. Vooralsnog hoeven dansscholen geen dure systemen aan te schaffen. Nog meer goed nieuws: het is toegestaan om met een vaste danspartner te dansen ook al komen de dansers uit een verschillend huishouden. Lees het protocol goed door en als er vragen zijn horen wij dit graag. Om het hele protocol te lezen klik je hier.

Als we per 1 juli naar binnen mogen, wat dan?

Dan starten we direct met 2 cursussen van 4 weken achtereen op de data:

3 / 10 / 17 / 24 juli 2020

“Go to improvers” 20:00 – 21:00 uur

“Go to intermediate” 21:00 – 22:00 uur

Zoals deze cursussen al doen vermoeden wordt je in deze 4 weken klaargestoomd om in september in deze groepen te kunnen starten. Ook als je jouw niveau op peil wil houden is dit een ideale cursus.

Overige info op de nieuwspagina (home)

ECHT WEER DANSEN ZOALS DANSEN BEDOELD IS

Vanaf september mogen we (waarschijnlijk) weer normale danslessen geven. We starten dan weer met een nieuw blok.

19:00 uur – Beginners 1A en 1B (2x 7 lessen)

Dit eerste uur is een nieuwe beginnerscursus voor iedereen die nog nooit salsa gedanst heeft. (In deze 14 lessen krijg je 45 minuten Salsa en de overige 15 minuten Merengue of Bachata les)

Het blok is opgedeeld in 2x 7 lessen. Hierdoor kun je eerst voor de 1e 7 lessen aanmelden om te kijken of je het echt wat vind en zit je niet gelijk aan 14 lessen vast.

20: 00 uur – Improvers (14 lessen)

Dit uur is voor iedereen die al eerder heeft gedanst, en voor iedereen die wil kijken waar zijn/haar niveau ligt. We maken hier verschillende combinaties met alle onderdelen uit de beginnersgroepen. (In deze 14 lessen krijg je 45 minuten Salsa en de overige 15 minuten Bachata les)

21:00 uur – Intermediate (14 lessen)

In dit uur gaan we er vanuit dat je alle onderdelen uit beginners 1,2 en 3 goed kent en daarmee gaan we leuke combinaties maken, met een hoop nieuwe elementen, en bestaande elementen die anders uitgevoerd kunnen worden. (In deze 14 lessen krijg je 45 minuten Salsa en de overige 15 minuten Bachata les.