Gratis workshop

Yes! We mogen weer wat doen!

Op vrijdag 29 mei organiseren wij een workshop salsa dansen. Naast de dans “Salsa” leer je ook de “Merengue” en de “Bachata” beginselen.

Wel is het belangrijk dat je jezelf aanmeld i.v.m. de covid 19 regeltjes!

Iedereen is welkom of je nu uit Numansdorp, Klaaswaal of elders vandaan komt. En,.. trust me, later ben je ons dankbaar voor deze workshop als je toch ineens cool uit de hoek komt op een bruiloft tijdens een salsa liedje 😉

Wat kun je verwachten?

Op het parkeerterrein van Marina Numansdorp aan de Veerweg 7 zullen wij ervoor zorgen dat iedereen een eigen markering krijgt op de grond d.m.v. stoepkrijt. Iedereen komt minimaal 2 meter uit elkaar te staan hierdoor. Ik hoor jullie denken; “Maar salsa dansen doe je toch samen?” Ja, dat klopt! Alleen nu gaat dat even niet, en gaan we jullie de losse passen leren. Als je de losse passen kent, ben je al een eind op weg en kun je dit later nog eens samen oefenen. Vincent zorgt dat de guys de heren passen te leren krijgen, en Kim leert de ladies de dames passen. Uiteraard staat het iedereen vrij welke passen je wil leren.

De workshop duurt 30 minuten, van 20:30 – 21:00 uur en kost niets! Als er veel animo is, gaan we dit zeker in de zomer nog eens herhalen.

Wil je meedoen?, dan gelden er uiteraard wel een aantal regels vanwege de corona crisis;

1: Je kunt je inschrijven door een berichtje te sturen naar 0648215555 via what’s app of sms met je naam erbij. Aanmelden is verplicht vanwege het maximum aantal, en wij moeten ook de ruimte afbakenen. Dit zijn wij verplicht van de gemeente.

2: Kom maximaal 10 minuten voor aanvang van de workshop.

3: Zodra de workshop afgelopen is, graag direct weer het terrein te verlaten. We zouden het graag anders zien, zoals we normaal nog gezellig een biertje drinken, maar ook dit zijn wij verplicht.

4: Als iedereen akkoord is, dan filmen wij tussendoor ter promotie van de dansschool. Wil je niet op de film, geef dit dan aan zodat wij hier rekening mee kunnen houden tijdens de montage.

5: Blijf ten alle tijde minimaal 1,5 meter van elkaar vandaan. Voor aanvang, tijdens de workshop en bij het verlaten.

7: Wij hebben geen voorzieningen voor het handen wassen, maar je raakt met de workshop ook geen deuren, of andere attributen aan. Het is altijd goed om je handen te wassen voordat je weg gaat en als je weer thuis komt.

8: Ben je niet lekker, ziek, verkouden, blijf dan thuis.

Bij vragen kun je Kim bellen op nummer 0648215555

Hierbij een video van de lessen op het buitenterrein als voorbeeld. Dit zijn cursisten die al reeds dansen: